resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 6486
    biraz empati kurmanızı istiyorum. kendinizi şu adamın yerine koyun.

    düşünün siz koskoca galatasaray başkanlığı yanı sıra avrupai denilen türde bir insansınız ve sadece bizim ülkemizde değil avrupalı şirketler tarafından da tanınan saygın bir kişiliksiniz.

    işinizi, şirketinizi yeri geldi ailesinizi bırakıp sevdiğiniz gönül verdiğiniz zamanında branşlarında bile oynadığınız takıma başkan olup sadece o klüp ile ilgileniyorsunuz. bir sezonda alınabilecek en önemli başarılara imza atıyorsunuz. sonra fatih terim bu takımın elemanıdır dediğiniz için suçlu oluyorsunuz üstüne üstlük de bende bu takımın bir elemanıyım diyerek açıklama yaptığınız halde....

    bu kadar başarı yapan galatasaray'ı rahat bırakırlar mı ? asla. medya yüklendikçe yükleniyor.
    kendinizi istemsiz bir şekilde bir kaosun içerisinde buluyorsunuz..

    gidip tüm dünyaca tanınan manciniyi getiriyorsun. çıkıp açıklama yapıp ben t.direktöre karışamam kimi isterlerse onu almaya çalışırım deyip tüm yerli gözde insanları alıyorsunuz yabancı sınırlaması var diye...

    birileri dikiş tutturur tutturamaz bilinmez. kimler geldi geçti bu ülkeden de olmadı...bana görede mancini'nin deplasman karnesi hariç iç saha maçları iyi olarak görüyorum. en azından bir sene sonra takımı tam olarak tanıyacağını farketmişken..

    prandelli'yi getirdikleri zaman buradaki çoğu kişi ben gibi güvenip tüm galibiyetler gökyüzüne dedi ama olmadı..

    sonra medya herşeyi bırakıp sizin ailenize iftira attı karınıza laf söyledi...ne olursa olsun galatasaray ne kadar bizde namus olsada eşimiz de o kadar namus.. adam kaldıramadı bıraktı ve trt 1 de herşeyi açıkladı..

    ben düşündükçe adamı bir milyon kez haklı buluyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın