• 103
    bu adama kızmak dünyanın en saçma şeyidir. aynı dr. frankenstein gibi böyle canavarları biz kendimiz yaratıyoruz. sonuçta seda sayan'la aşk yaşadı diye ünlü olan bir adam. bu adamı bu kadar büyütüp, şarkılarını dinleyip, konuştuğu her lafı goygoy da olsa felsefe olarak addedip kendisine prim veren malesef bizleriz. sonra da ne oldum delisi olan bu adam çıkıp sosyal medyada "tespit" yaptığını söylüyor.

    ulan sığır ülkede tespit yapmak sana mı kaldı. daha dün parada anlaşamadığınız için eskortlarla kavga edip haberlere çıkan sen değil miydin? şu millete en ufak ne hayrın dokundu da insanların giydiği şeyi eleştirme hakkı görüyosun kendinde.

    ama dediğim gibi bu adama kızmak malesef ki boşuna. bunları ciddiye aldıp kendilerini bir şey sanmalarına neden olan biziz. evet önce makara, goygoyla başlıyor ama sonra olay buralara kadar gelebiliyor. ajdar da allah'tan olayın kıyısından döndü. onu da biraz daha makara yapmaya devam edip gündemde kalmasına sebep olsaydık şimdi çıkıp kimbilir neler diyecekti. gerçi onun bile bu boş adam kadar saçmalayacağını sanmıyorum. en fazla minibüs adında şarkı falan yapardı.

    hey allah'ım ne günlere kaldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın