• 36
    steven gerrard 'ın olmayışı beşiktaş için büyük dezavantaj. çünkü artık aklı oynasa da vücudu oynamıyor. en azından bildiğimiz, sevdiğimiz gerrard değil artık. bununla beraber yokluğunda bu rolü üstlenen emre can, şu an oyun anlamında kariyerinin zirvesinde. hem adam eksiltiyor hem de pas dağıtıyor. tottenham maçında gerrard çıktıktan sonra galibiyette önemli rol oynadı.

    bunun dışında daniel sturridge 'in iyileşmesi ve takıma dönmesi bu tur için belirleyici olabilir. çünkü bu takım uzun süredir forvetsiz oynuyordu. artık tam olarak bir takım görünümündeler. balotelli 'nin de kıpırdanması, brendan rodgers 'ı bu konuda çok rahatlattı.

    beşiktaş çözmesi çok kolay bir takım benim gözümde. liverpool eğer planını doğru yapar ve turu isterse ilk maçta işi bitirir. ayrıca beşiktaş buradan avantajlı skor alıp, turu istanbul 'da geçmeye çalışırsa zaten elenir. zira deplasman performansı iç saha performansından daha iyi. yani orada liverpool 'u yenip, burada daha farklı kaybederek elenebilirler. liverpool evinde oynadığı maçı kazanırsa turu benim gözümde geçmiş demektir.

    herşeye rağmen iki takımı da şanslı görüyorum. benim için liverpool bir adım önde olsa da, beşiktaş tur atlarsa şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın