• 35
    ya ne ülke puanı amk. bi tanesi 8 yer, diğeri gruplarda sıfır çeker, en büyük başarıları birinin uefa'daki yarı finali, diğerinin çeyrek finali olan, bunları da aşması imkansız gözüken takımlar için mi medet umacağız? zamanında sanki uefa'ya, şampiyonlar ligi'ne gittiniz de ne bok yediniz? 8 tanenin hesabını verin önce tinersporlular.

    kimse bize laf çakmasın, bu sene kendi kastığımız puanı kendimiz tükettik. sanki beşiktaş'la fener yaptı o puanı da onların hakkını yedik. iki sene üst üste gruplardan çıktık, birinde çeyrek final oynadık. bu sene de kendi kıçınızdan uydurduğunuz yabancı sınırlamasının bokuna adam gibi kadro kuramadığımız için yenik düştük. prandelli mrandelli, selçuk, burak, yönetim içindeki ayrışma elbette etkili, ancak bütün bunların da sebebini araştırırsanız sizden çıktığı ayan beyan ortada. yabancı sınırlaması olmasa alexis'in karşısına veysel, cazorla'nın karşısına tarık mı koyardık?

    kanatlıların avrupa'da öyle bir madara olmalarını istiyorum ki böyle insan içine çıkmaya, ağızlarını açmaya mecalleri kalmasın.

    seneye de bu takıma adam gibi başkanlık yapmayacak, doğru düzgün, ince elenip sık dokunarak transfer yapmayan başkan ve yönetim de gelmesin. bırakın boş kalsın. bari en azından başkanımız ve yönetimimiz yoktu deriz.

    ülke puanı denince aklına kendi takımından başka bir takım gelen adam da galatasaraylıyım demesin.

    liverpool'un boruyu döşeyeceği maç. gönül ister 6 olsun 7 olsun da, maksimum iki farklı galibiyet bekliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın