• 29
    60.dakikaya kadar gözlemlerim şöyle:
    akın vardar: petkovic'i aratmayacak hatalar yaptı. oyunu eliyle kurması çok güzel ancak çok önemli eksikleri var.
    sedat bayrak: ikili mücadelelerde hep faul yaptı. van damme'ın golünde de bir oyuncuyu yere serdi.hakem görmedi yine de gol oldu.
    murat sözgelmez: kesinlikle servet çetin'in ilk yıllarını anımsatan bir oyuncu.
    hayrettin yerlikaya: bundan böyle adı üç büyüklerle anılmayacaktır.ve ısrarla iddia ediyorum bu arkadaş amitabh bachchan'ın kardeşidir.
    erman kılıç: yetenekli bir oyuncu. maç içinde fazla sorumluluk almadı. üçüncü golü musa'ya adeta attırdı.
    cihan yılmaz: izlediğim süre içinde en beğendiğim oyuncuydu. tvde izlerken 20-21 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim ancak 26 yaşında olduğunu an itibari ile öğrendiğim oyuncudur.bir önliberoda olması gereken en önemli özelliklerden biri olan sırtı dönünken top alıp önünü dönme bu oyuncuda fazlasıyla var. bu sene sivasspor'a çok şeyler katacaktır.
    musa aydın: hemşehrim bu maçta da çok iyiydi. golünü attı ve oyundan çıktı. gerçekten tam bir profesyonel.
    uğur kavuk: geçen sene antalyaspor'da izlediğimiz uğur'dan çok farklıydı. heyecandan mıdır nedir bir türlü istenileni veremedi.
    onur tuncer: yetenekli bir oyuncu ancak duruşu,koşuşu,stili ile daha çok bir amcyi andırıyor. sanırım bülent hoca onu orada denemedi hiç.
    ersen martin: hakan şükür'ün 6-7 yıl önceki hallerini andırıyordu bugün.kral'ın juve'ye attığı golleri bir an aklıma getirtti.
    yannick kamanan: kesinlikle özel bir oyuncu ancak kamanan'ı kullanmak zor bir iş. bunu başarmak bülent uygun'un elinde. eğer bunu doğru yapabilirse kamanan bu sene de rakip takımın belalısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın