• 133
    inter 0 - 1 atletico madrid
    atletico madrid 2 - 3 inter
    inter 2 - 0 atletico madrid

    ilk maçın ilk yarısı büyük bir lag yağmuru altında geçse de ikinci yarı da normal tempoya geçen oyunda mandzukic'in golüne engel olamadık. rakibimin özellikle griezman ve arda'nın kanatlarında çok etkili ve teknik oynaması rakipte en sevmediğim özellikler olduğundan oldukça zorlandım. özellikle griezman'ı tutarken jonathon'ın bütün limitlerini zorlasakta başarılı olamadık.

    ikinci maçta ise ilk maçın özgüveniyle daha rahat bastıran bir atletico madrid vardı ve şok bir şekilde 2-0 geriye düştük. rakibimin rahat ve tekniğe dayalı futbolu beni yine çok zorladı. daha sonra oyun anlayışımızı değiştirmeyi hedefleyen kağıdı sahaya yollayacaktım ki guarin'in golü geldi ve oyun şablonunu bozmamaya karar verdik teknik ekibimizle. takıma olabildiğince destek olduk ve 88. dakikada gelen golle eşleşeyi üçüncü maça taşıdık.

    morallerin yerine gelmesiyle 3. maçta bambaşka bir inter sahaya çıktı. en son gol attığımda evin parkesinde kendimi kayarken hatırlıyorum o kadar hırs doluyduk çocuklarla birlikte. karşı karşıya bir çok pozisyon kaçırsak ta galibiyet almayı bildik. atletico'nun özellikle ilk golden sonraki baskısı ve açık futbolu işimi birazcık kolaylaştırdı çünkü 5 savunmayla oynarken kontra atak için açık alanlar bulabilmek adeta bir nimet.

    bugüne kadar oynadığım en zevkli maçlardandı rakibime teşekkür ediyorum büyük bir sinir harbi yaşadım özellikle ikinci maçta. diroix herhangi bir turnuvada gruplarda düşmek istemeyeceğim rakiplerden biri. ancak bir gün karşılaşırsak güzel de bir rövanş olur. yarı final'de beşiktaş'ı geçip finalde milano derbisi en büyük hedefimiz. o kupanın italya'ya geleceğini ilk günden söylüyoruz bir hayalimiz var. inşallah comfortably numb'la birlikte san siro/giuseppe meazza'yı kırmızı mavi ve siyah renklere boyayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın