• 8
    lan adamlar fena inanmışlar yeneceklerine ben uzun zamandır böylesine zor bir kuraya bu derece inanan bir taraftar topluluğu görmedim biz dahil. forumlarda ve sözlüklerde öyle şeyler yazıyorlar ki ben bile 'lan acaba' dedim amk. gerçekten normal kafa ürünü değil lan bunlar yemin ediyorum bak. nerden geliyor lan sizin bu özgüveniniz mal mısınız olm siz? hani ingiltere'de tek farklı yeniliriz burada zorlarız falan da yok anladın mı? orada da burada da liverpool'a 5 atacaklar amk.

    --- alıntı ---

    beşiktaşımın beklenenin aksine rahat kazanacağı maç olacaktır. iy 2 / ms 2, kg var, üst gibi seçenekler iddaada tercih edilebilir. skor için 1-3 diyor içimdeki ses. at fava bekle.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    avantajlı skorla dönmekten korktuğum maç. malum bilic geriye yaslanmayı çok seven bir hoca ve istanbul'daki maçı 90 dakika boyunca geriye yaslanarak oynarsak eminim tüm beşiktaşlılar kendilerine krizlerden kriz beğenecekler.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    bu sene bu ligde lider kim ? avrupada yoluna devam edip liverpool maçını bekleyen kim ? lig başından beri oynadığı topla en çok beğeniyi alan takım kim ? bütün bunları yaparken stadı olmayan ve göt korkusundan beşiktaşın ankarada veya başka bir şehirde maç yapma teklifini kabul etmeyenler de diğerleri.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın