• 1147
    muslera

    sabri-chedjou-koray-olcan

    sinan-selçuk-melo-yasin

    sneijder

    burak

    kalede zaten takımdaki tek kalecimiz! olan muslera var.

    sağ bekimizde kadro dışı kalıp geldikten sonra adeta bir yerli alves olarak dönen* sabri var. eski sabriyle alakası yok ve gerçekten çok faydalı oynamaya başladı inşallah sezon sonuna kadar bozmaz. bir de yine inşallah fenerbahçe maçına* yetişir.

    tandem tecrübeli ve golcü stoperimiz chedjou ve yanında pişmesini umduğumuz yetenekli alman ürünü koray kardeşimize emanet. koray ufak tefek tecrübesizlikten kaynaklanan hataları dışında o bölgede şu ana kadar hiç sırıtmadı maşallah. üstüne koyadur çocuk.

    sol bek olcan. avrupa arenasında olmadığımız şu günlerde lig maçlarından daha zorlu maçlara çıkmayacağız ve olcan da gerek bindirmeleri, gerek hücum gücü gerekse de fiziğinin sağlamlığı ile orayı gayet güzel götürüyor. o bölgede oynadığı son 3 lig maçının 2sinde skora direk etki etti. ayrıca kendisi çok iyi orta kesiyor, oyunun sıkışan anlarında onun keskin ortalarına ihtiyacımız olabilir.

    tandem son 3 sene olduğu gibi melçuk*. selçuk olmadığında orta sahamızın ne hallere düştüğünü bursa maçında gördük, melo'yu zaten söylemeye gerek yok. ama rakibin gücüne göre selçuk yerine defansı eksik olsa da hücum gücü çok daha iyi olan teknik oyuncumuz emre yazılabilir.

    kanatlar yasin ve sinan. yasin azimli, çalışkan bir oyuncu ve oynadığı maçlarda takıma elinden geldiğince katkı vermeye uğraşıyor. allah var yukarda çoğunda da başarıyor. sürekli hareket halinde, kesinlikle durağan oynamıyor ve seri. kendisini bu açıdan beşiktaş'taki olcay'a benzetiyorum, ahım şahım yeteneği yok ama fayda sağlayabiliyor takımına, sürekli çalışıyor. illa istatistik derseniz ligde ve kupada yaptığı asistler ortada. ayrıca şutları ortalama üstü, uzaktan atması muhtemel golleriyle kilit açabilir.
    sinan'ı söylemeye gerek yok zaten, kardeşimiz oldukça yetenekli ve u21 ligine artık çok fazla geldiğini görebiliyoruz. artık yavaş yavaş olmayacağını düşünmeye başladığım bruma'nın yerine süre almaya başlayıp takıma ısındırılabilir, bence teknik ekip daha çok zaman geçmeden bunu yapmalı. en azından 18'e alınmalı. zira kendisi futbol literatürüne göre artık bir "genç futbolcu" değil, yetenekli bir futbolcu ve çalışkan bunun yanında.

    sneijder malum.

    burak ise tek forvetimiz. yo yo dizilişi kastetmiyorum, hakikaten elimizde ilk 11 başlayabilecek kapasite ve formdaki tek forvet. değerini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın