• 123
    mac yazisini anca yazabiliyorum kusura bakmayin. gercekten 2 eski sampiyona yakisan ve tam anlamiyla nefes kesen bi mac serisi oldu. hani cok zor olacagini biliyorduk ikimiz de ama ben sahsen bu kadarini beklemiyordum. 4 mac nedir be abi? neyse gelelim mac raporlarina.

    ilk mactaki oyun planimi tamamen gol yememek uzerine kurmustum. takimimin var olan savunma zafiyeti de buna eklenince el mecbur 5-3-2 formasyonuyla ciktim. amacim porto'yu durdurup ilerideki suratli uclum callejon higuain ve mertensla hizli kontra ataklara cikmakti. ama iste ne kadar cok savunma oyuncusuyla oynarsan oyna kalecin bi ise yaramayinca teker teker yiyorsun golleri. ulan rafael aklimda kalan bi kurtarisin bile yok geleni gideni aldin iceri hiyar. neyse porto durumu 1-0 yapti ve skoru esitlesem de ikinci gole de engel olamadim ve ilk mactaki taktiksel planlarim hikmet karaman'in 3-5-2 sistemi gibi suya dustu.

    ikinci macta artik gol yememek degil gol atmakti oyun planim. risk alarak 4-1-2-1-2 formasyonuyla ciktim. maca inanilmaz bi baski ve presle baslayan porto yine rafael'in katkilariyla girdigi ilk gol pozisyonunda skor ustunlugunu ele gecirdi. kendimi panik yok sakin sakin diye teselli ederken ikinci golu de yedim ve ilk yari bu skorla sona erdi. skor 2-0, ilk maci zaten 2-1 yenilmisim, tek carem kalan 45 dakikada 3 gol atmak. oyuncularimin soyunma odasina girerken umitsiz bakislari gozumun onunden gitmiyor. ama taraftarlar inanmis bi kere bana simdi pes etmek olmaz diyerek girdim soyunma odasina. iste konusmamin video cekimi:

    https://www.youtube.com/watch?v=1Ng9KUcUq14

    bi mucizeyi gerceklestirmek icin farkli birsey gerekiyordu ve ya herro ya merro diyerek butun riskleri alip 4-2-4 formasyonuna gectim. orta sahada kalan gargano ve inler'e gerekirse bu gece sehit olun ama bu orta sahayi gecirtmeyin emri verdim ve ikinci yari basladi. muthis bi baskiyla rakibe adeta nefes aldirmadan ilk golu buldum. aynen devam edip ikinci golu de buldum ama son gol icin cok az bi surem kalmisti. stadio san paolo'da ayakta olmayan bi allah'in kulunu goremezdiniz o dakikalarda. saldirin napoli'nin aslanlari diye bagirarak son bi umit herkesi yolladim ileri ve bi karambolde kaptan higuain golu atip stadi yakti yikti kul etti. mac 3-2 sona erdi. liverpool-milan finali bu macin yaninda halt etmis.

    ucuncu maca yine ayni formasyonla ciktim ve karsilikli gollerden sonra mac uzun sure 2-2 devam ediyordu. dakika 80 ve porto atti golu 3-2. herkes tamam bu sefer bitti buraya kadarmis derken callejon cikti ortaya ve maci son dakikada 3-3 yapti. napoli degil euro 2008 turkiyesi sanki.

    ve o son mac. butun oyuncularima bu mac o mac bu is bu gece burada bitecek dedim ve sahaya gonderdim. 3 macta tam 7 gol yiyen rafael'e de saglam bi firca cekmeyi ihmal etmedim tabi. mac basladi top bi o kalede bi bu kalede inanilmaz bi tempo var. ve dakika 73... mertens aldi topu higuain defans arkasina kosu yapiyor mertens'dan higuain'e muthis bi pas higuain bekletmeden sagdan destege gelen callejon'a aktariyor callejon sut cekecek derken higuain'e geri ceviriyor ve gooolll 1-0. dakikalar gecmek bilmiyor derken dakika 90... insigne gecti rakibini insigne gidiyor insigne acisi biraz dar ama insigne ve 2-0. hakem maci bitiriyor ve bu muthis mac serisinin galibi leoni'nin napoli'si oluyor. yari finaldeyiz!

    son macin 2 golu:

    https://www.youtube.com/watch?v=UHDhnT86vIA

    cok uzun bi mac yazisi oldu ama 4 maci anca boyle anlatabilirdim. dag basini neyleyim dostum beni inanilmaz zorladi ama sanirim kendisi de yenileceksem de boyle yeniliyim diye dusunuyordur. yari finaldeki rakibimi sabirsizlikla bekliyorum. forza napoli!
App Store'dan indirin Google Play'den alın