• 2
    sezonun en önemli maçı. bu maçı kazanırsak 3. veya 4. olarak kadınlar euroleague de ikinci tura çıkacağız. kaybedersek eleniyoruz. biletler 2,5 tl. abdi ipekçide 15bin kişi görmek istiyoruz! şu ana kadar burçin badem'in belirttiği üzere 1217 bilet satılmıştır.

    --- alıntı ---

    son avrupa şampiyonu galatasaray odeabank'ın kadınlar avrupa ligi a grubu 12. ve son maçında istanbul'da ağırlayacağı wisla can-pack ile oynayacağı mücadelenin biletleri satışa çıktı.

    abdi ipekçi spor salonu'ndaki kritik karşılaşma 18 şubat çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak.

    karşılaşmanın biletleri, bilet satış noktalarından, biletix internet sitesinden ve maç günü salon gişelerinden temin edilebilir.

    takımımız polonya temsilcisini deplasmanda 18 aralık'ta avrupa kadın basketbolunda rekor sayılabilecek 13.000 rakip taraftarın önünde 53-64 ile geçmişti. galatasaray'ın geçtiğimiz sezon 5 mayıs 2014'te fenerbahçe'yi ağırladığı ve maçtan 73-54 galip ayrılarak şampiyon olduğu tkbl playoff final serisi beşinci maçında da türkiye kadın basketbolu için rekor sayılabilecek 11.400 taraftarımız bulunmaktaydı abdi ipekçi'de.

    ekrem memnun'un öğrencileri son hafta kazanmaları halinde gruptan 3. veya 4. olarak çıkıp 2. tura kalırken wisla'ya kaybetmemiz halinde avrupa macerası son bulacak.

    --- alıntı ---

    http://www.biletix.com/etkinlik/SBG15/TURKIYE/tr
    http://www.galatasaray.org/...etleri-satista/26431
App Store'dan indirin Google Play'den alın