resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1247
    hocam 9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik çok iyi gerçekten. yenisin, kendin kurmadığın takım falan tamam eyvallah güzel oynuyoruz oynayınca. memnunum senden işin teknik taktik kısmına girmiyorum. benim yerime bir girecek bir sürü yazar arkadaş var zaten. bilmediğim bir şey teknik taktik. yani bize yeterli misin değil misin bilmiyorum şu an için. bunun sebebi seni şampiyonlar liginde görmek isterim. gruplarda. ozaman belli olur her şey. çünkü ligin kalitesi kötü zaten.

    neyse diyeceklerime geleyim ben seni şu mevzularda eleştirmek istiyorum.

    1- bana göre takıma ağırlını koymalısın. sen futbolcuyu kırmamaya uğraşmayacaksın. seni zafere kim taşıyacaksa onu seçeceksin. diğeride kırılmayacak ! çünkü o futbolcu. onun görevi oynamak, kırılmak değil. verdiğin görevi yerine getirmek. burada patron sensin.

    2- melo çıkarken oyuna alacağı kişi ortasaha oynayan biri olmalıydı. bakın emre çolak'ta oynuyor fakat onun fiziği ve tekniği gereği sneijder'e yakın oynaması lazım yani merkezi ortasaha olmaz emre çolak'tan ısıramaz rakibi. olur ama istediğimiz gibi olmaz. olmadı da zaten.

    3- elinde çok fazla futbolcu olduğuna inanmıyorum. şampiyonluğa gidebilecek takımda 15 futbolcu yok. bir yekta kurtuluş bir hamit altıntop asla bizi bu formlarıyla şampiyonluğa taşımaz. * bu futbolcular eğer günü kurtarabiliyorsa ne mutlu bize. *tarık çamdal' mesela bok gibi oynuyor. işte bir şey ler yapmalısın. bunun farkında olmalısın. bu senin suçun değil ama sende bende mecburuz buna bu sene.

    4- hocam mesela (bkz: 16 şubat 2015 galatasaray balıkesirspor maçı)'na tek forvet arkada sneijder ve 2 kanatla çıktık. 4-2-3-1 başladık. melo çıktı her şey değişti. takımın ne oynadığı belli değildi. tamam sen dedin bize maç içinde oyuncu değiştirmeden bile sistem, taktik değişebilir dedin tamam eyvallah ta. işe yarayan bir şey bozulmaz bence. umut bulut'u ne için aldın bu maçta ? formda tutmak için aldıysan peki dicem ama bence yapacağın değişiklik, çıkar bruma yada yasin'i emre çolak + hamit altıntop * olmalıydı. emre'yi at sneijderin yakınlarına. hamiti koy melo'nun yerine. hem orta saha kalabalık olur hem ilerde rahat top yapardık. sneijder'de rahatlardı. neyse hocam umarım daha iyi daha güzel şeyler olur.

    5- bir de şu maç bitmeden maçı kafada bitirenleri dövcen mi ne yapçan, istediğini yap hakediyorlar. ama bir şey yap gerçekten.

    hocam ben memnunum senden iyiyken de eleştirilebiliriz kötüykende hepimiz için geçerli. umarım gittikçe tam olarak doğru bir yol oturtup o yoldan hiç şaşmayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın