resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1244
    kendisiyle ilgili guncel sorun anlasilamamis. kendisine basarisiz, kotu falan denmiyor (en azindan ben oyle degilim) soyle aciklayayim.

    ben bir is yaparken bir hata yaptiysam ilk seferde onu dogru adlandiramayabilirim, gecici yamalarla belki hallederim bile.
    ayni hatayi bir kez daha yaptigimda duruma etki eden degiskenlere bakarim. ortak cikan degerlerden sorunu bulup ona cozum uretirim.
    eger ayni hatayi ucuncu kez yapmissam bu sefer degiskenlerin yaninda sabitlere de bakarim. bir onceki sorun sirasinda yaptigi yamalarin neden ise yaradigini da cozmeye calisirim.
    eger ayni hatayi bir kez daha yaparsam, uzgunum ben bu boku beceremiyorum diyip sorunu dogru adlandiracak bir uzmana giderim.

    hamza hamzaoglu 10 mactir ayni hatayi yapiyor, ayni hata!. bu hata yuzunden cok kritik maclari kaybetmeye baslamamamiz icin artik yeter allah rizasi icin ayni hatayi yapma diyoruz. gorunen koy, halk da karsilama komitesi hazirlamis, hem gorunuyor hem gurultu yapiyor. ama sen hala gormezden gelirsen o hata gun gelir en olmadik yerde yakar basimizi.

    simdi daha acik anlatabildim mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın