resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1042
    şu örnekle kendisini açıklamak isterim:

    iyi kötü düzenli halı saha oynayan bir takım vardır. maça 1-2 saat kala birisinin acil bir işi çıkar apar topar birisi bulunur iş yerinden. bu arkadaş bir süredir maç falan yapmıyor olur ve rica üzerine gelmiştir. sahaya çıkarsın bir iki al ver yaparsın ve bu adamın oraya ait olmadığı eğreti durduğu en fazla 5 dakika içinde net anlaşılır. ne pozisyon alabilir, ne insiyatif alabilir, ne top ister, ne top yapar, kısacası yokları oynar. işte bu kişi tarıktır.

    ulan arkadaş sen bu takımla hiç mi idmana çıkmıyorsun, kim pası nereye nasıl atar, kime nasıl top atarsam alır, alamaz hiç mi bilmiyorsun. şaka mısın birader allah aşkına, dünyanın parasını alıyorsun. biz bile halısahada biraz olsun canımızı dişimize takıyoruz, koca galatsaray kulübünde iyi kötü sezon başından beri şampiyonlar ligi, kupa, lig bir ton maça çıktın. bu ne rezilliktir yahu?

    hiçbir futbolcumuza bu eleştiriyi yapmak istemem; ama kendisinden net hiçbir şey olmaz, bugün kesin kararımı verdim. bak bir yasin örneği var; adam senden daha az forma şansı buldu. onun da eksikleri var; ama sırıtmıyor be kardeşim, hiç olmazsa balıkesirspor maçında sırıtmıyor. biz bir de bu adamla şampiyonlar ligi maçlarına çıktık. allahım ne olur şu saçma ligden yediğimiz son kazık olsun kendisi!
App Store'dan indirin Google Play'den alın