resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1639
    chedjou'nun dany'den en büyük artısı skor katkısı, onun haricinde çokta farklı oyuncular değil. uzun zamandır her yerde dile getiriyorum linç edilmeyeyim diye sözlüğe yazamıyorum.

    sadece afrika kupasından sonra değil chedjou hemen her maç gereksiz çalımları ve lakayt hareketleri yüzünden basit kayıplar yaparak rakibe pozisyon veriyor. hakkını verelim bazen çok önemli müdahaleleri oluyor, olmaz dediğimiz yerlere ayağını sokuyor, ileri çıkıp gol atıyor hepsine eyvallah ama 28 yaşına gelmiş stoperin ciddiyetsizlik yüzünden top kaybı yapmasını aklım almıyor arkadaş.

    stoper dediğin önce sağlam duracak, basit oynayacak, yanındaki arkadaşını acaba hata yapar mı sıkıntısına sokmayacak. koray günter yapsa şu basit hataları derim daha çok genç, tecrübesiz zamanla öğrenir ama chedjou'nun öğrenecek zamanı yok artık. en mantıklı seçenek sezon biter bitmez kendisiyle el sıkışıp vedalaşmak. yoksa savunmanın göbeğinde saatli bombayla oynayarak bir şey olmaz bizden.

    not: aksini düşünende olabilir aramızda, bizim maçlar yetmezse açın kamerun milli takımıyla oynadığı son 10 maça bakın yenilen her iki golden birinde chedjou'nun ıskası ya da top kaybı mutlaka vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın