resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1235
    16 subat balikesir macini 3-1 kazandiktan sonra yaziyorum, 10 mactir ustuste o kadar buyuk hatalar yapti ki 11. macta da benzer derecede buyuk hata yaparsa cok kotu konusmaya baslayacagim. futbolcuyu kusturmeyeyim zihniyeti yuzunden mac vermeye baslayacagiz yakinda. umut'u isindirdi diye melo sakatlandigi halde emre'yle beraber sahaya surdu, 20 dakika boyunca orta sahada kim duracak ne oynayacagiz belli olmadi. burak umut girdikten sonra ortadan kayboldu cocuk nerede durmasi gerektigini bile bilmiyordu cunku. sneijder'i solda oynatti iyice ne yapacagini sasirip. rakip 10 kisi gerekirse kanata adam koymaz merkeze dizersin herkesi ki bir kisi fazla olmanin avantajiyla tum ekstra toplari sen topla.

    ama hamit'i bile 84. dakikada oyuna aldi halbuki melo sakatlandigi anda o girmeliydi. emre colak sag on, selcuk sol on oynamaya calisti 20 dakika, saka gibi. 10 kisilik ligin en az gol atan takimi balikesir'den 1 gol yedik, 3 tane de net olacak pozisyonu kacirdi adamlar. tum sorumlusu hamza hamzaoglu bu kesmekesin.

    bu sacmaliga bi son vermesi gerekiyor. sahaya cikartacagi adamlari ince eleyip sk dokuyor belli ki (tarik haric) ama oyun gidisatina gore oyle hatalar yapiyor ki maci eliyle rakibe vermesi an meselesi.

    beni kimsenin umursayacagi yok ama kendisine tavsiyem, sabri eger oynamiyorsa defans aklini yukari cekmek icin hamit'i sag bek oynatmak zorunda. oynatmali demiyorum, zorunda diyorum. semih iyilestikten sonra da sag bek oynamaya alistirilmali. sabri belli maclarda ise yariyor, guclu forvetlere karsi semih'in varligi daha guven verir.

    cok sansli teknik direktor. mancini de benzer sekilde hatalar yapip benzer maclar cikartiyordu. fakat onun sanssizligi burak bos kaleye kacirirken bu sezon olmayacak goller atti. ustune karambol golu bulmaya basladik o sayede bu durumdayiz. gecen sezon son saniye golleri yiyip galibiyeti kaciriyorduk, bu sezon saniye golleri ile 3-4 mac rahat kazanmisizdir. peki bu sans nereye kadar surecek? biraz daha mantikli davranmali, bu hatalar yapilacak hata degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın