• 86
    kendisinin bir medya şaklabanı olduğu konusunda şu sözlükte yazan hiç kimsenin şüphesi yok zannedersem.

    bu adam güç neredeyse orada olan birisi. yeri gelir cemaatçi, yeri gelir hükümetçi, yeri gelir gezici, yeri gelir feminist, yeri gelir komünist, yeri gelir türk milliyetçisi, yeri gelir kürt milliyetçisi...
    yani bir şahıs var, vücudunda kafası var, kafanın içinde beyni var ama o beyinde sabit bir fikir yok. süleyman demirel'in medya maymunu hali. aşırı pragmatist, ilkesiz bir bukalemun.

    bir insanın söylediklerinin taşak konusu yapılmayıp ciddiye alınması için belirli kriterler vardır ve nihat doğan denilen şahsın ciddiye alınacak bir tarafı da yok. gezi eylemlerinde yaptığı atar ve giderlerle hep beraber taşak geçtik, gaz verdik, goygoyladık. bu mini etek mevzusunda söyledikleri de memleketimin yarısının savunacağı bir saçmalık. insanlar özgecan olayından önce bu konuşmaları kahvede yapıyorlardı. nihat doğan da yine o kitlenin söylemini twitter'da paylaşarak şakşaklanmak istemiş olabilir. zaten yediği bokun kıvamını görür görmez de daha önce onlarca kez yaptığı gibi geri vitese takmıştır.

    aslında kendisi bir bok değildir, bu kadar dikkate alınmamalıdır,

    özgecan olayının vahşeti, içine nihat doğan, beren saat katılarak sulandırılıamayacak kadar ciddidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın