• 80
    aynı şekilde düşünen ve konuşan milyonlarca galatasaray ve diğer takım taraftarlarından bir tanesi. kulüpten ihraç edilmesine hiç bir itirazım yok ama çok masummuş gibi olayları başkalarına yıkma merakımıza var.

    çok değil, bundan iki hafta sonra fenerbahçe - galatasaray maçı oynanacak. o zaman yine göreceğiz, hangi kulüp üyeleri, yöneticiler, tribünün önde gelenleri, bu takım taraftarı ünlüler facebook'ta, twitter'da, sokak ortasında, restoranlarda, karısının, çocuklarının önünde nasıl konuşacak. yine "tecavüz etmeler", "ırza geçmeler", "kocası olmalar"(evli insanlar, eşlerinin önünde bile diyecek bunu), "sikmeler", "sokmalar" havalarda uçuşacak. dahası, bunları biz de kullanacağız, çünkü bu işin 'racon'u bu. çünkü biz kullanırken "aslında öyle demek istemeyerek" kullanıyoruz bu cümleleri.

    nihat doğan'a ne olduğu umurumda bile değil. isterlerse, bırakın kulüpten ihracını, survivor'a gitmesini, bir adada tek başına tecrit etseler umurumda olmaz. ama her fırsatta ona buna "tecavüz edip", birilerini "sikip", birilerinin "kocası olup", sonra da böyle numunelik suçlular seçip arınmamız mümkün değil. twitter'da yazılan böyle bir şey konusunda birinin itibar kaybını madem hepimiz destekliyoruz, o zaman dönüp önce hepimiz bir kendimize bakacağız ki, dediklerimizin bir karşılığı olsun. yoksa, başkalarının mağduriyetinden nefret devşirip, sağa sola küfür sallamakla sadece bu yangına benzin atmış oluyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın