• 65
    herkes tutturmuş fernandao'nun pozisyonunu. elbette kırmızı kart, hatta cezası en az 2 maç olmalı. buraya kadar her şey normal.

    fakat 90+3. dakikada nizami şarja bile yaklaşmayan bir hamleyle yerde kalan frei'nin penaltısını neden kimse konuşmuyor? hiçbir şey yok demiyorum pozisyon için, şener'in eli oyuncunun sırtında, ancak o pozisyona penaltı demeniz için artniyetli olmanız lazım. veya 'kırmızıyı çıkartmadık, şimdi beşiktaşlılar ağlamasın' derdine düşmemek adına yapmış olmalısınız.

    hadi hakem ciddi bir hata yaptı. peki üç maymunu oynayan medya ne bok yiyor afedersiniz? gazeteler fernandao'nun pozisyonuna sürmanşetten yarım sayfa ayırırken, frei'nin pozisyonuna neden 'penaltı var mı yok mu tartışmaları' diye avuç içini geçmeyecek kadar yer ayırabiliyor? kendilerini yorumcu addedenler neden 'fernandao'nun pozisyonunu tartışmaya bile gerek yok' derken, frei'nin penaltısına 'ama bak orada şarj var' deme gereksinimi hissediyor?

    lanet olsun şampiyonluğunuza da size de.

    inanın bana benim derdim esasında şampiyonluk değil. kim hak ediyorsa gitsin alsın 4. yıldızını da 14. şampiyonluğunu da. ama hak ederek alsın. burada bizler de 'bu sene bizden çok daha iyi futbol oynadılar, haklarını vermemiz lazım' diyebilelim.

    bu sene fener'le beşiktaş'ın kaç tane maçına 'helal olsun, adamlar oynuyor' diyebildik?

    prandelli döneminde taşak geçilen takım ama öyle ama böyle, hem de ciddi bir hakem hatasına uğramasına rağmen fenerbahçe'yi yenmedi mi?

    o kadar şişirilen beşiktaş'ı top diye oynayarak olimpiyatta rezil rüsva etmedi mi?

    demek ki kimse kimseden iyi değilmiş. anca böyle itelenerek gidebilirsiniz işte. ama unutmayın, taşıma suyla değirmen dönmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın