• 44
    futbolcularımızın taraftarlar kadar sallamadıkları maç. çıkıp oynayacaklar. mıy mıy da mıy mıy. belli bir kalitemiz var. azıcık kıpırdanınca kendini hissettiriyor bu ligde. bugün çıksak edirne'den yine dört yer döneriz. belki biraz tempo yaparlar gerçi. hamza hoca geldikten sonra yaptılar. devre arasına doğru tükendi o tempo. ikinci yarı başlamasıyla saman alevi gibi kupada mupada zaman zaman gördük.

    ama bekler bindirip sıfırdan kavisli orta kesmeyecekler ceza sahasına. forvetimiz ayağına gelen topu alıp, rakip defansla boğuşup ceza alanında tehlike yaratmayacak. orta sahadan birileri dönen topla ceza sahası dışında buluşup şut çıkarmayacak. birileri dikine yardırıp iki çalımla rakibin dengesini bozmayacak. defans arkasına adam kaçıracak. rakipten azıcık koşan bi zilli çıkıp kanatlarımızdan birini otobana çevirecek. verkaç görmeyeceğiz. sneijder'den birkaç ara pas görürüz yine ama. sonra birileri çıkar gol atar, bi iki gol yeriz belki.

    büyük ihtimal kazanır sonraki haftaya bakarız. ne olursa olsun florya iyi gözükmüyor. rakipler bir yola baş koymuş gibi oynuyorlar. bizimkiler başka kafada. sanki ligde zorla oynuyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın