• 8
    dün bu olayı duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor, elim ayağım birbirine dolaşıyor. aklım almıyor yahu. nasıl olurda 20 yaşında ki bir kıza tecavüz eder, sonra öldürür, sonra yakarsın. nasıl bir miden var senin lan? nasıl bir gözü dönmüş mahluksun ki bunları yapabiliyorsun? insan olamaz bu. değil, imkansız! yakılarak öldürülmesi, yakan kişinin yaptığı pisliği gizleyeceğini düşündüğündendir! hiçbir suç cezasız kalmaz! yahu bu insanlar gönül rahatlığı ile dışarı çıkamayacak mı? sözde müslüman bir ülkeyiz. normal şartlar altında bizim ülkemizde olmaması gereken şeyler değil mi bunlar. bu mahlukun nüfus kağıdında dini islamiyet diye yazıyor muhtemelen. inandığı dinin elçisi, peygamberi kadınlar hakkında neler diyor?
    “ey insanlar! kadınların haklarına riayet etmenizi ve bu hususta allah’a karşı gelmekten sakınmanızı tavsiye ederim."
    sen ne insan olabilirsin, ne müslüman olabilirsin.

    ben merhumla hemen hemen aynı yaşta bir gencim. bugün sevgililer günü. kız arkadaşınızla buluştunuz, güzel bir gün geçirdiniz. hediyeleştiniz, yediniz içtiniz. geç saat oldu kız arkadaşınızı evine gitmesi için minibüse, otobüse, taksiye bindirdiniz. şimdi hangimizin içi rahat olabilir o eve gidene kadar? hangimiz rahat rahat günlük yaşantımıza devam edebiliriz ondan "eve gittim, merak etme." mesajı alana kadar? bizim içimiz rahat etmeyecek mi? ailemiz hep diken üstünde mi olacak?

    şuan twitter'da gördüğüm bir fotoğraf. kanım dondu.
    https://twitter.com/...s/566624635408900096
    dünyalar tatlısı iki kız çocuğu. belki ilerde bu kızcağızlar da üniversiteyi kazanacak o şehirde. onlarda psikoloji okuyacaklar. evlerine dönerken minibüste tek kaldıklarında akıllarına acaba bu olay gelecek mi? "o zaman kadar unutulur gider..." herkes unutur ama bu iki masum kız çocuğu unutmaz. çünkü bunlar o pisliğin evlatları. evet kendisinin de evlatları var. ulan hiç mi sızlamadı için be? kendi kızların hiç mi aklına gelmedi..

    içeri girecek bu adam. https://eksisozluk.com/entry/49152717 bunu yazar arkadaşlardan bir tanesi paylaşmıştı. şuan tek temennim, umarım burda yazılanların aynısı başına gelir. yavaş yavaş, acı çeke çeke ölür.

    dün başlığı silen modlar için tanım: kulübümüzün resmi twitter hesabından taziye mesajı verdiği genç kız.
    https://twitter.com/...s/566547950634270720
App Store'dan indirin Google Play'den alın