resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1015
    20 yaşına kadar sağ veya sol kanat olarak oynamış, eskişehirspor kariyeriyle beraber bek olarak görev yapmaya başlamıştır. haliyle defansif bilgisi de bu kadardır.

    yalnız eskişehirspor'dayken gerçekten gökhan gönül gibi oynuyordu yani koşan, bastıran, bindiren, adam kovalayan, en azından tempolu bir oyuncuydu. bu dediklerimi yaptığı sezon saysı da bir (1) yani. zira eskişehir'deki ilk sezonunda hiç, ikinci sezonunda ise hemen hemen hiç oynamamıştı. demek ki zaten devşirme olduğu bir pozisyonda sadece tek bir (1) sezon düzgün performans göstermiş bir futbolcuya sanki maden varmış gibi atlamayacaksın, özellikle de galatasaray seviyesinde bir takım isen... buradan bunu öğrenmiş bulunuyoruz.

    şimdi sorulması gereken soru şu, sabri iyileşse bile bize yine sağ bek transfer etme şenlikleri gözüktü. tarık çamdal'ı satsak kimse almaz, olur bize bir yekta kurtuluş... sahi ne yapsak biz bu adamı şimdi?

    tarık'tan ne olur, ne olmaz? görüyoruz ki bek olmaz. yani olur ama kapanan anadolu takımının ufak çaplı beki olur(muş). galatasaray beki olmaz, ya da belki olur kim bilir, sabri de sonradan sonradan bek oldu, kıvama geldi ama bu gözler ikinci bir sabri evrimini izlemek için fazla yorgun, zaten elimizde olanı var. kanatlarda deneyelim desek sıra gelmez yani o kadar da ahım şahım bir hücum yeteneği yok sanki? yasin bile ronaldo gibi aslanım nasıl da at gibi koşuyor, yasin tüy siklet kalıyor.

    http://i1.eurosport.com/...8158604-1600-900.jpg

    o değil de aslan heykelini görünce aklıma elmander geldi :(

    http://galeri.uludagsozluk.com/...-elmander_142941.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın