2014-15 Türkiye Kupası Son 16 Turu Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
4 - 1
  • 81
    maç öncesi kadroyu gördüğümde daha doğrusu kalede muslera olmadığını gördüğümde rakip kesin gol atar dedim. marica'nın frikiği öncesinde de gol olacak dedim oldu. bu benim altıncı hissim filan değil ya da futbolu çok iyi bildiğim anlamına gelmiyor. bu tamamen sinan denen yeteneksizlik abidesinin varolmasıdır. çünkü bu ve diğer yedek kaleci eray'ın gol yemediği maç yok. oynadıkları her maçta rakip kim olursa olsun gol yediler. daha da ileri gidersem rakip olmadan sahaya çıkıp maç yapsak bu adamlar yine gol yerler. geri pasta bile gol yerler. böyle yeteneksizlik abidesidirler.

    ha bir de tarık denen bir başka yeteneksizlik abidesi var. ben bir gol de bu adamın var olmasından dolayı vermiştim ki şans bizden yanaydı da torje'nin şutu üst direkte patladı.

    artık bu maç son olsun ve bu 3 adam bir daha o formayı giymesinler. muslera çok yorgunsa hakan balta kaleye geçsin iyidir. ya da geçmesin çıksın 3. stoper olarak kale önünde dursun. vallahi daha yararlı olur. tarık da oynamasın. gerekirse 2 tane sağ açıkla oynayalım. dönüşümlü olarak geride savunma yapsınlar. çünkü tarık oynadığı vakit rakip futbolcular orada tarık'ın olmasına aldırış etmiyorlar. zaten geçip gidiyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın