resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 7728
    12 subat konyaspor macinda iyi oynamasinin cok basit bir aciklamasi var, defansin arkasina top atacagiz diye kasip burak'i sadece bu sekilde degerlendirmeye calismiyoruz. ileride pas trafigine benzer trafik kurabiliyoruz ve burak da sirtinda bir adamla top almaya calismiyor ya da ofsayta dusecek sekilde tek hat uzerinde kosu kovalamiyor. bu kadar basit. hic oyle form durumundan falan degil. bunun yaninda iki kanatta da hizli kosabilen adamlarin olmasi, sneijder'in merkezde oynamasi da buna imkan sagliyor.

    diger bir olay ise bruma haric diger oyuncularin normalde oynayabilecegi mevkilerde oynamasi. olcan'in sol bekte olmasi sag acik olmasindan cok daha mantikli bir olay. bu adam sagda oynayamaz bu kadar basit cozum. bruma'da sagda oynamayi henuz beceremese de cizgiye sksmak yerine merkeze dogru geldigi icin nispeten iyi isler cikartiyor. aynisini daha merkezde veya solda yapsa daha da faydali olacaktir.

    burak yilmaz 2 yildir kahirdi, umarim artik kendisini tek hat uzerinde kosu yaparken gormeyizde cizgiye dogru surekli acilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın