• 926
    ekşi sözlükte bir entry gördüm, mehmet topal'ın bekir irtegün ile yaptığı gol sevinci üzerinden espriler yapan insanlara yönelik "homofobik" ifadesi vardı. hiç şaşırmadım zaten, son zamanlarda pek bir artış göstermeye başladı ortalıkta "homofobiksiniz, homofobiksiniz" diye gezen duyarlı görünümlü insanlar.

    bak kardeşim, eğer ki profesyonel düzeydeki futbol cinsiyet ayrımının olmadığı bir takım sporu olsaydı ve bir gol sonrası erkek oyuncu kadın oyuncunun memelerini lömbür lömbür sallasaydı veya elini ilgili hanımefendinin mahrem yerlerine sokmaya teşebbüs etseydi de aynı ölçüde komik, garip, şaşırtıcı ve de üzerinden geyik yapmaya değer olacaktı. hadi cinsiyetler arası meseleyi geçtim, golden sonra elini kendi şortunun içine sokup "takımlarını" göstere göstere avuçlaması bile genel ahlak değerlerine göre kaba bulunmaktadır. ulan nouma'yla da dalga geçtik zamanında tombalacı diye?

    özetle, bu olay yeşil sahaların alışılagelmiş raconuna kıyasla yersiz ve edepsizce bir olaydır. konunun homoseksüel olmak veya heteroseksüel olmakla ilgisi yok, başlatmayın homofobiğinize be, tutturmuşlar bir homofobik diye. üniversitede az tokatlamadım bunlardan... ağız tadıyla konuşamaz olduk ota boka homofobik.

    ha konu cinsellik içeren konularda toplumca daha rahat olmamız gerekliliği ise o başka, elmalarla armutları karıştırmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın