resim
Lassana Diarra
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Önlibero
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Fransa
  • 196
    olm inanılır gibi değil, kafayı yedim duyunca. adam resmen ağustos'tan beri takımsızmış. bildiğin zamanında ara transfer rekoruyla real'e giden, kariyerinde chelsea'ler arsenal'ler olan lassana diarra. şu an 29 yaşında olan diarra.

    west ham'la antrenmanlara çıkıyormuş, sam allardyce beğenmiş imza atacaklarmış. ya arkadaş öncelikle ben senin menejerini sikeyim. nasıl pazarlayamamış seni ya. kimsenin istemeyeceği kadar düşmüş olamazsın imkan vermiyorum o kadar izledik seni. taş gibi ön liberoydun ki diarra'sın en başta. ön liberoluğun ilk kuralı diarra olmaktır ve bunu olağancasıyla karşılıyorsun.

    hayır zamanında tüm gazeteler aldırmak için götünü yırtıyordu, noldu da ses soluk kesildi arkadaş ya keşke yine haberleri çıksaydı da bizim yönetimin aklına karpuz kabuğunu düşürselerdi.

    sene sonu falan melo'nun yerine yana yakıla adam ararken, ve aldığımız adam melo'nun yerini dolduramazsa kafamızı duvarlara vurduracak adamdır bu. neyse ki sene sonuna kadar kontrat yapacakmış, bir şekilde markaja almalı bu adamı. bi yönetici neyin yok mu burayı bi okusun amk

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın