• 297
    takım halinde cidden felaket oynadığımız bir maçtı. ilk yarida nispeten pozisyonlar bulduk. ikinci yaridaysa iki tane pozisyonumuz ve bir de goldeki karambol ortaya, savunmanin hatasiyla tiklamamiz disinda sahada yoktuk. orta sahamiz kagittan gibiydi. eskisehirli topçular dahi sasirdi ne kadar bos olduklarina ve topu sure sure kale onumuze kadar geldiler. muslera sagolsun, beraberligi kurtariyor derken selçuk inan kale dibinde bitti ve oldukca kotu oynadigi bir maci lehimize cevirdi. genclerbirligi deplasmaninda felaket oynarken alinan bir puan, gecen hafta bursa macinda alinan bir puan ve bu uc puan bizi sampiyonluk yarisinda tuttu. savunmadaki hatalarimiz oyle bir halde ki, kesin sampiyon oluruz diyemiyoruz maalesef ama takim bir sekilde o yarisin icinde kalmaya devam ediyor.

    savunma hatalari demisken bu bir silsile; ileride top tutamiyoruz, orta sahamiz donen toplari alamiyor, savunma iceri gomuluyor, melo da onlarla beraber gomuluyor, sag bekimizin ustune ustune gelip geciyorlar ve biz surekli pozisyon veriyoruz. muslera degil de herhangi bir kaleci olsa her mac 3 yememiz isten bile degil.

    neyse gelelim oyuncu notlarina:

    muslera: hakikaten mukemmel oynuyor. evet golu o ikram etti ama bu harika oldugu gercegini degistirmez.

    tarik: olmuyor, olamiyor. guveni yok. yetenegi zayif.

    chedjou: dun cidden kotu oynadi. kotu oynadiginda hic cekilmiyor. havadan suzule suzule gelen topu sektirip rakibe pozisyon veren stoperi altyapida dahi kovalarlar. yapma oglum. bu yarista sana cok ihtiyacimiz var.

    balta: ozveriliydi. savunmada ayakta kalan tek isim oydu. iyi miydi? hayir.

    telles: vasatti. yine vasatti. yabanci sinirlamasi varken formayi olcan'a kaptirabilir.

    yekta: sapkadan tavsan cikarma denemesinin oznesiydi. 45 dakika sabredilmesi dahi zordu.

    melo: dun cok hatalar da yapti. kendi cizgisinden uzakti. yine de varligi ve kafa toplarindaki hakimiyetiyle savunma anlaminda katki sagladi.

    selçuk: en cok savunan kisiyim kendisini. hatta ana-babasi bile benim kadar savunmaz. yoklugundansa varligini hep tercih ettim, hep de ederim. ama hazir dun maci kurtarmisken soyleyeyim: cidden kotu oynadi. evet gol atti ama onun disinda takimi hucuma tasimasi beklenirken, bu gorevini hic ama hic yapamadi.

    emre: ilk yaridaki slalomu golle bitseydi keske. vasatin ustune cikanlardandi. ama iyi de degildi.

    sneijder: bir sey yapmadi gibi gozuktu ama iki golde de o vardi. takimin ilerde top tutan bir forveti olsa bu adam manyak gibi oynar.

    umut: golunu atti ama o golu ilk sutunda atmali. ikinci yari kacirdigi gol icinse bir sey diyemiyorum. "arif? hangisini atacan oğlum? hangi golü atacan?"

    olcan: vasatti ama bu hafta da golu hazirlayan isim oldu. sol bekte dusunulmeli. bu bruma'yi oynatma firsati demek ayni zamanda.

    bruma: daha erken girmeliydi. girdiginde bir sey yaptigindan degil ama rakibe hep tehdit bu adam. yalniz artik o arka direkte topu iskalama be cocuk. iskalama yani!

    koray: macin sonlarinda oyunu tutmak icin girdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın