resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1227
    9 şubat 2015 eskişehirspor galatasaray maçında 3 puan alan galatasaray takımının hocasıdır.
    fatih terim dahil, drogbalı mancini dahil tüm eskişehir deplasman maçları sorunlu geçmişti. 1000 küsur gün sonra 3 puan alındı.

    hamza hoca geldiğinden beri ne yaptı?
    9 maç 7 galibiyet 2 berabelik.
    takım için gruplaşmayı anında gördü ve gruplaşmaları ortadan kaldırdı. sırf bu sebeple benim için dünyanın en iyi hocasıdır hamza hoca. harika süperlig ! taraftartarları memnun değil. iyi oynayıp yenilsek hamza hocayı gömecek cenaze levazımatçısı taraftarlar bu sefer bir tık ileri gitmekte. kötü oynayıp kazandığımız maçlarda dahi hocanın ders aldım gibi harika bir özgüveni ve alçakgönüllüğü üzerinden dalga geçip, hocaya laf çakmakta.

    fatih hoca ders almam ders verirken derken kötü, genç hocamız ders aldım derken çok kötü. iyi kim? shrek filminin kısa boylu yakışılıklı prensi mi? borçsuz galatasaray sözünü verip, tıkır tıkır işleyen bir sistem bıraktım diyen ünal aysal mı?

    şu kirli, boktan, adaletsiz futbol düzeninde iyi olan kim var? hamza hoca tertemizbir gençhoca. bu boktan sistemde iyi olan belki de tek adam. kötü oynadı kazandı. yaşasın iyilik.

    geç değişikliklerin sebebi ise 5 yabancı kuralı değil mi? bursa maçında yabancı stoperini çıkardı gene kimse beğenmedi, beğendi de takdir etmeyi unuttu, yakışıklı kısa boylu prens olsa deha olacaktı aldığı 1 puan çok değerli olacaktı. yerlilerden olcan skora katkı edebilirdi yekta çıktı olcan'ı aldı. geç mi aldı?

    hamza hocanın tek hatası takımın golcü sorununu görüp bir golcü çıkarmamasıdır. ya transfer yapacaktı veya içeriden çıkaracaktı. umut'un yanına melo'yu koysa melo umut'un kaçırdıklarının 1 veya 2 sini yazardı.

    şubat ve mart aylarını kayıpsız geçmesini canı gönülden istediğim hocamızdır.

    yakılıklı prens hastalarına ziya paşadan gelsin;

    milliyyeti nisyan ederek her işimizde
    efkâr-ı firenge tebaiyyet yeni çıktı

    eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık
    zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık
App Store'dan indirin Google Play'den alın