• 15
    pazartesi oynanmasında art niyet aramamak lazım. balçova maçını perşembe oynadık, dolayısıyla eskişehir maçımız pazartesi oynandı. ve yine dolayısıyla bu hafta konya maçımız perşembe günü oynanacak.

    bu yolda eskişehir maçı pazar günü oynansa ''perşembe maç yapan takımı pazar günü eskişehir'de nasıl sahaya sürersiniz?'' sitemi olacaktı bizden taraf.

    aynı şekilde takımımız daha yeni döndü istanbul'a. hafta içi konya maçımız çarşamba olsa yine sitem edeceğiz, yani perşembe günü en iyi çözüm.

    ve son olarak ileriyi görelim, haftaya beşiktaş ve trabzon avrupa ligi maçlarını oynayacak, yani bu iki ekip cuma-cumartesi veya en kötü ihtimal pazar oynamaları lazım. biz ise pazar veya pazartesi'ye kalıyoruz. takımımız perşembe günü konya karşısına çıkacağı için maçımızın pazartesi olması gayet doğal bence.

    tek tartışmaya açık konu bence şu, fenerbahçe çarşamba günü rize deplasmanında, biz perşembe günü istanbuldayız. fenerbahçe cumartesi günü ise gaziantep deplasmanına gidecek, biz ise pazartesi yine istanbuldayız.
    onlar yolculuk yapacakları için onların dinlenmesi açısından bir gün fazla beklemelerı, bizim ise zaten istanbul'da kaldığımız için perşembe-pazar maça çıkmamız uygun görülebilirdi belki. ama öyle yapmamışlar.

    edit: ebilruker uyardı sağolsun, fener ctesi oynayacakmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın