resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1226
    9 şubat 2015 eskişehirspor galatasaray maçında değişiklikler için çok beklemiştir. kaldı ki maça çıkardığı onbir de oldukça kötüydü. geldiğinden bu yana kullandığı sistemi neden bozduğunu anlamıyorum. tama burak yılmaz yok ama o zaman yerine pandev'i koy, o olmazsa sinan gümüş'ü koy. onlara da anlat ne istediğini, burak'tan daha mı az anlayışlılar, aksine ikisi de top kontrolü ve pas vermede burak'tan iyiler.

    galatasaray umut bulut varken tek forvet oynayamaz, burak'la da oynayamaz. ayrıca bu ligin anahtarı iyi kondisyon ve hücum futbolu. biz 2011-2012'de, fener 2013-2014'te bu şekilde açık ara şampiyon oldu. takıma iyi yükleme yapıp anadolu takımlarının maçlarında baskılı oynatacaksın, evindeki derbilerde de aynı şekilde. deplasmandaki derbilerde ise orta sahayı tutacaksın anahtar bu.

    deplasmanda 3 maçta beraberliğe giderken son yarım saatte risk alıp hücumcularla oynarsan en az birinden 3 puanla ayrılırız zaten. 3 maçta 3 beraberlik de 3 puan, 2 yenilgi 1 galibiyet de ama sen hücum oynatırsan 3 maçı da kazanabilirsin, şampiyonluk için alınması gereken bir risk...

    kendisinin oyuncularla ilişkisi çok iyi ama gerektiğinde sert de olabilmeli. oyuncu değişiklerinde ise dediğim gibi daha çabuk karar vermeli sonuçta maç 90 dk.

    kolay değil daha geleli kaç ay oldu, zamana da ihtiyacı var ama galatasaray'ın genlerini kendisinden daha iyi bilen biri yoktur.

    geldikten sonra ligde 8 maçta 6 galibiyet (akhisar,konya(d),miy,bjk(d),rize,eskişehir(d)), 2 beraberlik.(gençlerbirliği(d) ve bursa maçı)

    2,5 puan ortalama hiç fena değil, hatta şampiyon yapar.

    arkasındayız, biraz daha cesaret...
App Store'dan indirin Google Play'den alın