• 22487
    "bu şartlarda 3 puan önemli oldu bizim için, altın değerinde oldu. iyi bir galibiyet oldu bizim için, ama eksiklerimizi de telafi etmemiz gerekiyor. eskişehirspor da kendi sahasında iyi top yaptı. galibiyet golü son dakikalara kaldı, şükürler olsun."

    "biraz saha şartları, top fazla sekti sahada. oyuncular sahaya adapte oluncaya kadar oyun elimizden kaçtı. eskişehir'in de oyunu etkili oldu bu futbolda, bizi iyi analiz etmişler. biz biraz daha direnç göstermemiz, dahaa fazla koşmamız lazım. biraz ondan dolayı kötü göründük bugün.

    "sezon sonuna kadar yarış devam eder diye söylemiştim, aşağıdan da zorlayan takımlar olur diye ümit ediyorum, tahmin ediyorum. sonuna kadar gideceğiz

    "muslera'nın iki haftadır maçın kahramanı olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?"

    "kalemizde çok fazla pozisyon görüyoruz demek ki. çok iyi kurtarışlar yapıyor. muslera'yı bir kez daha ayrıca tebrik ediyorum. iyi bir kaleci. ona sahip olduğumuz için şanslıyız" diye konuştu.

    "burak yılmaz ligde gol kralı olan bir oyuncu. hücum gücümüzde çok önemli bir oyuncu ve eksikliği hissediliyor. bütün oyuncularım elinden geleni yapıyor"

    hamza hamzaoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın