• 286
    son yıllarda izlediğimiz en kabız galatasarayı gördük sahada.bunu kötü zemine bağlamak polyannacılık olur.son maçlarda hamza hoca çok formsuz.

    çok eleştirdiğimiz burak'in acilen iyileşip takıma monte edilmesi gerekiyor.
    melo eski değil(bunu her dediğimde beni yanılttı.haydi inşallah).mücadele etmiyor,maça asılmıyor gibi.bir de defansa topla dikine dalmıyor uzun amandır.gol de aramıyor.
    sneijder maç boyuna iyi bir görüntü çizmese de adı ve klası bile maçın kazanılmasında önemli işler yapmasına yetti.umut'un piç ettiği birkaç müthiş asisti var.
    muslera'yı yediği 1 gol yüzünden suçlayamıyor.zaten gol bağıra bağıra geldi.golden önce de çıkardığı 2 önemli top var.
    emre çolak iyi niyetli,istiyor,ayakta kalıyor,topu ileri taşıyor ancak maalesef efektiflikten çok uzak.skora etki edecek hareketler yapamıyor.
    chedju günün güven veren isimlerindendi.
    umut için birşey söylemek istemiyorum.aileden birinin hatalarını görmek istemezsin ama bir noktadan sonra gözardı edilemez duruma gelir ya.
    olcan çok formsuz.müthiş bir sol ayağı var.şu an için makul bir kulübe oyuncusu.
    yekta'nın bu takımda misyonunu tamamladığı konusunda hoca ile de hemfikiriz.
    selçuk'un ortasahayı iyi toparladığını gördüm.bursa maçında yokluğunu hissettik.ama tabii ki onun bize vaadettikleri çok daha büyük.

    zar zor,bala göte de olsa kazandık.faydasız geçen sezon arasından sonra 4 maç oynayan oyuncuların kondisyonunda düzelme görmeyi umuyorum.inşallah iyi futbol oynamaya geri dönüp hakettiğimiz galibiyetler almaya başlayacağız.inanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın