• 282
    çok kötü oynayarak kazandığımız maç. normalde eskişehir'e yazık oldu derim ama maçtan önce yükseltilmiş bilet fiyatları, fenerbahçenin şikeci yandaşı olmaları, oyuncu satma stratejileri, ve tarla gibi sahada atletik zenci futbolcularla harala gürele futboldan medet umdukları için beter olsunlar diyorum.
    gelelim maça:
    -muslera hata yapmasa eskişehir gol falan atamazdı, nitekim bir hata yaptı öyle gol attılar. gene çok iyi maç çıkardı, ama o topu daha konsantre bir şekilde tokatlasa veya tutsa gol falan olmazdı.
    -takım devre arası hiç çalışmamış, 3.lig antrenörleri ile kondisyon ve fizik kuvvet verilmez. adam gibi bir yabancı kondisyon uzmanı lazım. afrika kupasına giden chedjou takımın en diri oyuncusu, böyle saçmalık olur mu?
    -bu takımın sol beki olcandır. hamza hocanın bunu görmemiş olması kötü. telles sağa çekilebilir belki.
    -sevdiğim yektanın artık gidiş vakti gelmiş. taraftar ve düzgün insan olmak başka, takımda olmak ise başka. keşke kendisi gitmeyi isteyip biraz zaman bularak toparlamaya kalksaydı kendisini.
    -muslera, chedjou, emre, sadece paslarıyla sneijder, sol bekte olduğu sürece olcan , sadece direnç gösterdiği için melo. gerisini torbaya koyun, çıkacak futbolcuyu kurayla çekin, her çıkan oyuncu isabetli olurdu.
    -bruma o tip sahalarda oynamıyor, herkes öğrendi hamza hoca öğrenemedi bir türlü. sakatlandığı için fobi oldu.
    -umut iyiniyetli fakat konsantrasyonu eksikti. bu durumun önceden kestirilip ,ilk 18'e alınabilecek sinan gümüş ile değişmesi gerekiyordu.
    -selçuk'a şöyle sağlam bir fatih terim fırçası ve kulak çekmesi gerekiyor. saha dışındaki hayatının iyi olmadığı belli.
    -sene olmuş 2015 , hala stoper hakan balta. of ki of..

    şu takıma 100+ milyon dolar gömerken, basket takımının 5-10 milyon dolar için eziyet çekmesi hakkaniyete sığmaz. bir tane sinan güler karakterinde, disiplininde ve galatasaraylılığında adam yok yerliler arasında bu futbol takımında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın