resim
Umut Bulut
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:41
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 1922
    bu adamın kaleyi karşıdan görmemesi gerekiyor, he diyeceksiniz ki 'ulan bir forvet oyuncusu, kaleyi karşıdan gördüğünde gol atamayacaksa ne boka yarar?'; işin o kısmına ben de katılıyorum. fakat sezon sonuna kadar bir şekilde idare etmek zorundayız.

    bu adamın burak yılmaz varken biraz daha etkili gözükmesinin sebeplerinden biri forvet hizasında sağa veya sola kayıyor olmasıdır. tek başınayken hem kısıtlı yetenekleri daha çok göze çarpıyor; hem de forvet hattının ortasına kayması, arkasında oynayan futbolcuların performansını olumsuz etkiliyor. ileriye şişirilen topu sektiriyor, sneijder veya arkadaki orta oyunculardan biri mevkisini kaybederek o bölgeye koşmak zorunda kalıyorlar. normalde o topa burak veyahut burak sektirdiğinde umut koştuğu zaman arkadaki orta sahalar mevki kaybetmiyor.

    en büyük sorun kısıtlı yetenekleri tabi o ayrı mesele. hamza hoca'nın forveti ikileyemediği veya o bölgede pres yapabilecek futbolcu sorunu çektiği zamanlarda yekta ve türevi oyunculardan başka bir emniyet supabı bulması şart. yoksa kendisinin forvetin merkezinde oynayacağı (illa tek forvet demiyorum) her maçta çekeceğimiz çile ikiye katlanacaktır.

    yeteneksiz demiş miydim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın