resim
Barış Özbek
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 1472
    https://www.youtube.com/watch?v=O5KYGvS4nW0

    ulan fenerbahçe'den aygır gibi kim varsa toplanmış lincoln'ü hırpalıyor, bir tek barış özbek orada arkadaşını savunuyor.

    helal olsun lan, tamam şimdi saymayın bana yok kadroyu sızdırdı, apaçi, kazma, bam vs. diye, bu olayda hakkını veriyorum anasını satayım. adam gibi adammış. cansiparane boğuşuyor olayı önlemek için. iş ciddiye binince de sırayla serkan çalık ve nonda geliyorlar. serkan da gurbetçi zaten.

    hakan abi ve ümit abi sonradan sonradan, artık lütfedip de olay yerine geliyorlar, amaçları da lincoln'ü korumak değil volkan'ı yatıştırmak :(

    ha birde unutmadan, ulan orada takımın on numarası hırpalanıyor, arda turan'ın triplere bak anasını satayım. yuh ya yuh gerçekten. gece gece aşırı gıcık oldum. büyük cimbomlu aslan arda turan gözyaşlarını tutamadı :(( git oraya araya gir bir şey yap işe yara anasını satayım, aç şu gözünü hele. ful numara şu hareketleri. baroni maçtan önce daha ısınırken ayağına basınca yaygara koparmasını biliyorsun ama, o zaman git önce adam gibi arkadaşını savun, baroni sana yamuk yapınca da olay çıkarmaya yüzün olsun.

    neyse işte, barış özbek'i çok sevdim şu an anasını satayım helal olsun lan. gözünü karatmış volkan'a kafa tutmuş yiğidim. adam adam. sadece şu olayda gerçek bir 8 numara gibi davranmış koçum benim.

    http://www.haberform.com/d/other/baris_esk.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın