• 49
    schalke: 1 porto: 1

    goller: boateng - casemiro. goller 84 ve 89'da geldi.

    adına yakışır kıran kırana bir maç oldu. toro eski formundan hiç bir şey kaybetmemiş. maçta net gol pozisyonlarını yakalayan taraf porto olsa da, sidney sam'in ileri uçta olması 84. dakikada porto savunmasına zor anlar yasattı ve çektiği şut sonrası topu tamamlayan boateng takımını 1 0 öne geçirdi. o andan sonra tüm riskleri göze alan porto 89. dakikada casemiro'nun ceza sahasında topla bulusması ve düzgün vurusuyla veltins arena'da 1 puanı kurtaran taraf oldu.

    porto: 8 schalke: 0

    goller: martinez(x4) quaresma(x2), hernani(x2)

    bu sefer porto'nun martinez'in zımba gibi kafasından buldugu erken gol schalke'nin tum oyun planını alt üst etti. henüz 20. dakikada martinez'in önünde kalan bir şans topu sayesinde porto 2. golü buldu ve ardından schalke savunmasındaki inanılmaz hatayı quaresma değerlendirdi ve durumu 3 0'a taşıdı. bu dakikadan sonra schalke iyice oyundan düştü ve gollerin ardı arkası kesilmedi, ilk yarı 5 0 sona ererken, ikinci yarı biraz daha ortada geçse de porto 3 gol daha bularak maçı 8 0 kazandı. maçın hakkı belki porto'nundu ancak bu fark tamamen toro'nun ve schalke'nin oyundan kopmasından kaynaklandı.

    finallerin adamının tekrar schalke'yi şaha kaldıracagına inancım sonsuz. maçlar için bir kez daha teşekkür ve tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın