resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2652
    siyasi görüşü, içinde bulunduğu partiler veya cemaatler (her ne kadar bunların tamamen karşısında bir görüşte olsam da) hakan şükür'ün bize yaşattıklarını, galatasaraylılığını ve onun çocukluk kahramanım olduğu gerçeğini değiştiremez (ben ki 9. yaşgünümde pastanın üzerine "9 hakan şükür" yazılması için evi birbirine katmış bir çocuktum). lakin benim içimde hakan şükür'e dair beni rahatsız eden şey çok başka; o rahatsız eden şey yüzünden de hakan şükür'ün gelip bu takımda yönetici veya hoca olma ihtimaline hep soğuk yaklaşıyorum.

    https://www.youtube.com/watch?v=O5KYGvS4nW0 lincoln'le anlaşamıyor ve onu sevmiyor olabilirsin, anlarım. volkan demirel'le futbol dışı hayatında iyi arkadaş olabilirsin onu da anlarım. ama maç anı sözkonusuysa şurda senin durman gereken yer kendi takım arkadaşının yanı değil mi? zaten bütün fenerbahçeliler lincoln'ün üstüne gidiyor volkan'ı koruyor, senin takım arkadaşın orda tek başına yerde canı acıyarak debelenirken sen de kendi takım arkadaşının yanında olsana!.. yanına ümit karan gibi servet gibi diğer yeniçerileri de alıp takım arkadaşını yalnız bırakıyorsun ve diğer fenerbahçelilerle birlikte haksız yere kabadayılık yapan volkan beyefendiyi sakinleştirmeye çalışıyorsun. diğer yanda zaten arda efendi sahada takım arkadaşı dayak yerken üçlü çektirip tribünlere oynama derdinde... aslında şu video lincoln özelinde o dönem takımdaki yabancı düşmanlığının ve yeniçeriliğin boyutunu göstermeye yeterli. bu yeniçeri grubunun abisi de herkesin gayet iyi bildiği gibi hakan şükür. işte o yüzden hakan şükür'ü ne kadar sevsem de bir yanımda hep bir soru işareti oluyor hakkında, siyasi yönünden değil de bundan. o yüzden de takımda bir gün görev almasını ister miyim sorusuna çekimser kalıyorum.

    not: gece yarısı böyle bir entry girerek daha önce defalarca tartışılmış bir konuyu tekrar gündeme getirmek ve polemik yaratmak istiyormuşum gibi bir imaj yaratmış olabilirim ama niyetim gerçekten o değil. o dönem takımdaki gruplaşmayı hatırladıkça hala kan beynime sıçrıyor (eminim çoğunuzun da öyledir). tamam lincoln de sütten çıkmış ak kaşık değildi ama ne olursa olsun galatasaray kaptanının böyle davranmaması gerektiği kesin; kaldı ki o dönem bu tavrın sadece lincoln'e değil tüm yabancılara yapıldığı da biliniyor. ben de gece gece sözlükte eski başlıklarda dolaşırken bu video ile karşılaştım ve tekrar sinirlendiğimden (polemik amacı gütmeksizin) yalnızca bu konudaki düşüncelerimi yazıya dökmek istedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın