resim
Sinan Gümüş
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:30
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 295
    oynamadan kendini hiçbir futbolcu gelitşiremez bu bir gerçek ama sinan oynuyor, kupa maçlarında oynuyor, lig maçlarında sonradan giriyor, ama yeterli değil, bu sene şampiyon olmamız gerek ve sezonun en önemli maçlarından birine çıkıyoruz, ve bu maçı henüz ligde golü bulunmayan 22 yaşında bir futbolcu alamaz, golü olsun olmasın önemli değil sinan'ı nasıl görüyorsunuz bilmiyorum ama çok ümitlenmeyin, umut bulut seviyesine bile çıkamaz. çıkar çıkmaz bu ayrı konu demek istediğim sezonun en önemli maçlarından birine çıkarken ne olduğu belirsiz bir genci kadroya almamak çok büyütülecek bir olay değil, hoca nasıl istediyse öyle çıkacak maça, işe yarar yaramaz o hocanın sorumluluğunda.

    bırakın şu saçma sapan romantizm ayaklarını artık ne bizden bir porto olur ne de sinan'dan bir falcao. sinan o formayı hakedecek kadar yetenekli olsaydı, en önemli maçlarımızdan birine çıkabilecek kadar yeterli seviyede olsaydı geçen hafta savunmayı geçtip kaleciyle karşı karşıya kaldıktan sonra cılız bir vuruşla topu kalecinin kucağına yuvarlamazdı. çünkü galatasaray seviyesinde hiçbir futbolcu son dakikalarına beraberlikle girilmiş bir maçta kaleciyle karşı karşıya iken topu kaleciye yuvarlamaz. ha yuvarlarsa da geçmiş olsun kupa maçlarında ve hazırlık maçlarında bir güzel terletir formasını.

    sinan gümüş'ün ya da bruma'nın ya da emre çolak'ın başarılı olmasını istemiyor muyum en az sizler kadar istiyorum fakat sinan gümüş, kendini biraz daha geliştirecek diye en önemli haftalarda maçın içine etmesini de istemiyorum. sadece sinan değil ben bu maçta koray'ında oynamasını istemiyorum bruma'nın da. burak yılmaz sakat iken, umut bulut ve pandev'in durumu ortada iken sinan gümüş kadroya giremiyorsa bu sorun hocadan değil sinan'dan kaynaklanıyordur, çünkü hoca gelir gelmez gençlere ne kadar önem verdiğini hepimize gösterdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın