• 117
    operayı severim ama metro gibi kapalı alanlarda yapılmasını tasvip etmem. çünkü insanları rahatsız edebilir. ama kızın tokat atması fiziksel müdahaleye girer. işin rengi değişir. bizim taraftar olayı alttan almış, olay büyümemiş. gereken cevabı da operayı hep bir ağızdan söyleyerek çok şık şekilde vermişler. bence kız büyük ihtimalle hasta fenerli ve opera söyleyen galatasaraylıları görünce heyecan yaptı. tanımadığın bir adama tokat atmak için otokontrol mekanizmasının zayıf olması gerekir. kızın sergilediği tavırlar ergence ve şımarıkça. ayrıca kemik çerçeve gözlükler hiç yakışmamış.

    edit: genç yazarlar, türkiye'de yaşadıklarını unutuyorlar galiba. bu ülkede olay, küfür, kavga varsa müdahale edilmez. en fazla uyarırsın, tokat atmak nedir? başına iş açarsın. bana karşı söylenmeyen küfür için niye kendimi ortaya atayım? bu olay, bana dokunmayan yılan bin yaşasın demek değil. insan hayatının çok ucuz olduğu ülkemizde tedbirli davranmaktır.

    edit2: metroda 2 kişi bağıra çağıra küfürlü kavga etse, o kız rahatsız oldum diyerek öyle bir tokat atar mıydı? atabilir miydi? metroda opera söylemek zaten abes bir iş. savunulacak tarafı yok ama tokatla müdahale net kezbanlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın