resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7834
    girmiş bulunmakta olduğum bu entry ofsayt manyağı olacak biliyorum. ama sanırım fikrimi söyleme hakkım var.

    sneijder yazın gitmelidir. evet. sneijderin yazın takımdan gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. neden mi ? nedenini açıklamadan sneijder ile ilgili önceki entrylerimi göstermek istiyorum.

    1: (bkz: wesley sneijder'e şiirler/@atomato)

    2: (bkz: wesley sneijder/#1626558)

    nedenlerine gelince : 11-12 sezonunda takır takır top oynayan takımımızı özlüyoruz. üstelik takımın yarısı aynı olmasına rağmen. neden özlüyoruz ? neden sağlam bir sistemle oynayamıyoruz ? wesley yüzünden değil mi yani ? ne yani fatih terim teknik direktör tanrısı falan mıydı ? hayır. geçen sene kovulmasa muhtemelen o da şampiyon yapamayacaktı takımı. neden 12-13 sezonunun 2. yarısından itibaren kötü oynuyoruz ? çünkü hep wesley'i takıma yerleştirmek için bir şeyler deniyor teknik direktörler. mancini burak'ı sağ açık yaptı , hamza hoca 10 numara oynatıyor , melo tam dos oynadı, selçuk sol iç oynadı fatih terim zamanında. wesley sol açık oynuyor. bunlar hep sneijder'e takımda yer bulmak için yapılan şeyler. olmadı işte. olmuyor.

    wesley sneijder türkiye'nin çok üzerinde bir oyuncu. enfes. izlerken yemin ediyorum mest oluyorum. ama yok arkadaş. sneijder'in başarılı olabilmesi için takımının iyi olması lazım. duvar olabilecek forvet, akıp giden akıllıı futbol oynayan bir sol kanat lazım. hızlı top çeviren bir takım lazım. galatasaray böyle olmadı hiç ve olması çok zor. o yüzden başarı için sneijder gitmelidir. devre arası gönderilmesin diye kendimi yırttım. ama sneijder yazın gönderilmeli ve düzgün bir takım kurulmalıdır. yabancı sınırı yok ama biz ne kadar adam alırsak alalım yine sniejder li bir 11 kurmanın zorluğunu çekeceğiz. çekmeyelim artık. bunları çok üzülerek söylüyorum çok samimiyim. ve doymadım ben sneijder'e. doyamadım. ama bazı ayrılıklar hayırlıdır arkadaşlar. düşünmek gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın