• 7
    --- alinti ---

    sivasspor basın sözcüsü fikret ünsal, yönetici arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine, takımın rsc anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa bineceğine dair söz verdi.

    ...sivasspor'un anderlecht'i 6-0 yenerek tur atlaması halinde hayatında ilk defa uçağa binme sözünü verdiğini ifade eden ünsal, uçak korkusu nedeniyle bundan önce sadece karayolu yolculuğu yaptığını, bu nedenle takımı da yurt dışında yalnız bırakmak zorunda kaldığını belirtti. kulüp ikinci başkanı erdal sarılar ile girdikleri bu iddiaya sadık kalacağını kaydeden ünsal, tur atlamaları halinde bundan sonra deplasmanda yapılacak ilk karşılaşmaya takımla birlikte hava yoluyla gideceğini aktardı.

    --- alinti ---

    şimdi fenerbarcalık yapıp, "siz anderlecht'i 6-0 yenin, ben g.tümü açar taksim'de gezerim" demek istemiyorum ama, bu mudur yani? uçağa bineceksin, o kadar mı? torunlarına, "zamanında en büyük futbol mucizelerinden birini gerçekleştirdik, sonra ben de uçağa bindim çocuklar işte.." mi diyeceksin? hmm peki, enteresan insansın o zaman sayın ünsal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın