• 31
    salonda yerimi alacağım karşılaşmadır.

    muhtemelen maccabinin bizi ezerek kazanacağı bir karşılaşma olacaktır. evvela takımdaki tek ve alternatifsiz olan 3 numara pozisyonunda micov'un olmaması büyük talihsizlik, bunu nasıl kapatacağız diye düşünürken bir de arroyo'dan kötü haber geldi.

    ender çok istikrarsız bir oyuncu ki bunu hepimiz biliyoruz, micov'un boşluğunda pocius ve carter o pozisyonda oynaması muhtemel oyuncular hatta biraz zorlama ile erceg bile oynayabilir ama önemli olan vereceği katkı.

    son maçlarda erceg ciddi bir form düşüklüğü içinde, pocius ve carter ise yükselme yaşıyorlar. sofo'yu fizik olarak zorlayabilecek tek oyuncumuz aleks maric. eğer young oynarsa sofo' onu ilk çeyrekte 2-3 faulle kenara yollatır. maric'i ataman'ın kullanması gerekecek, en azından 15 dakika oynamalı.

    hücumda da daha çok sinan, pocius ve carter'ın topu yere vurarak içeri penetre etmeleri ve erceg'in performansı belirleyici olacaktır.

    bence; %60 maccabi daha şanslı ama sonuçta top yuvarlaktır. salonun dolu olması da ayrı bir motivasyon kaynağı olacaktır ama maccabi gibi ekipler çok tecrübeli, ekol ekiplerdir. böyle atmosferlerden defalarca çıkmış takımlar bunlar.

    umarım yanılırım ve kazanırız ama pek ümidim yok açıkçası..
App Store'dan indirin Google Play'den alın