• 22430
    "biz de bu maçı kazanıp, grubu lider bitirmeyi amaçladık. hafta sonu da ligde eskişehirspor'la önemli bir maçımız var ve o karşılaşmanın da hazırlığı gibi gördük"

    "gol bulmakta zorlandık. ilk yarıda eşitliği sağladıktan sonra tempomuzu ikinci yarıda da devam ettirdik. bu şekilde maçı koparabileceğimizi biliyorduk ve öyle de oldu. şimdi eskişehirspor maçını düşünmeye başlayacağız"

    es-es maçi için, "zirveden 3 puan gerideyiz. rakiplerimiz maçlarını bizden önce oynayacaklar ve takılabilirler. kazandığımız takdirde tekrar zirveye ortak olabiliriz. eskişehirspor maçı bizim için önemli ama telafisi olmayan bir maç değil"

    "bu maç biraz eskişehirspor müsabakasının provası gibi olduğu için farklı oyuncuları düşündüm. selçuk inan'ın bir gribal enfeksiyonu vardı ve bu maçta oynatmadan direkt olarak onu eskişehirspor karşısında sahaya sürmek istemedim. en azından biraz ter atsın istedim. çünkü 10 gündür maç oynamıyor. bu nedenle de dzemaili'yi düşünmedim. bazı oyuncularımız beklediğimiz seviyede değil ama, ihtiyacımız olduğu anlarda bize yardımcı olacaklardır."

    "burak şu anda çok iyi durumda. çalışmalarını sürdürüyor. pazartesi gününe kadar da daha zamanımız var. o zamana kadar durumuna bakıp, değerlendireceğiz"

    hamza hamzaoğlu

    (bkz: 4 şubat 2015 galatasaray balçova yaşamspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın