resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 1177
    takıma geldiğinde belli bir hava katmış ama devre arası tatilinden sonra gazı tamamen kaçmış hocadır. bir kere balçova yaşamspor da olsa hiçbir galatasaray futbolcusunun hiçbir maçta bu kadar laubali oynamaya hakkı yoktur ve bu durumun sorumlusu bizzat kendisidir. ikincisi, beğenmeyip bi tarafına teneke bağladığımız prandelli kovulduğunda fenerbahçe'nin 1 puan önündeydi. şu anda ise adamların 3 puan gerisindeyiz ve tüm bu süreçte hamza hoca takımın başındaydı. dolayısıyla 7 maç 5 galibiyet 2 beraberlik istatistiği hiçbir şey ifade etmez. oynadığı tek avrupa kupası maçında takımı 4 gol yemiştir. türkiye kupasında çıktığı grubu hiç söylemeyelim, sanırım şu sözlükten ortalama futbol bilgisine sahip herhangi bir arkadaşla da gruptan çıkardık.

    gelelim saha içindeki oyuna. burak'ın geriye çekilmesi ve emre'nin takıma monte edilmesi haricinde hiçbir değişiklik yok. ileride çok kolay top kaybedip geride çok kötü hallerde yakalanıyoruz. oyunculardaki pozisyon bilgisi 3 aydır 1 nebze ilerlemedi. orta sahamız çok kolay geçiliyor. bire birde çok kolay çalım yiyoruz. çok adamla yakaladığımız kontra atakları çok kötü değerlendiriyoruz. son tercihler berbat. fizik kondisyon aman aman değil. hala carminati'nin verdiğiyle takılıyor gibiyiz.

    yani sonuç olarak kimse pembe bir tablo ortaya koymasın. şampiyonluk şansımız oynanan futbola bakınca kaf dağının ardında. günü kurtarak hiçbir yere varamayız. sadece önümüzdeki yılın değil 5-10 senelerin planlaması yapılmaya başlanmalı diyeceğim ama önümüzdeki mayıs'ta seçim var. zaten seçim olmasa da bunu yapabilecek akıl uzun zamandır galatasaray'ın içinde yok. yani nereden bakarsanız bakın çok zor bir süreç galatasaray'ımızı bekliyor.

    allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın