resim
Diego Alfredo Lugano Moreno
Görev:Sportif Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Uruguay
  • 157
    galatasaray ile anılmasının tek sebebi şu anda boşta olmasıdır. onun dışında çok eleştirilen yönü olan çirkefliği galatasaray'a karşı bir tutum değildir, kendisinin oyun tarzı böyledir. olası transferinde bu sefer geçen yıl birlikte oynadığı, takım arkadaşı semih şentürk'ün ayağını eline verip bir şey olmamış gibi gidip hakeme gözlerini pörtletmesi çok büyük ihtimaldir. yani neymiş, adamın kendisi kötü niyetli, galatasaray'a tavır aldığı için her derbide olay çıkardığı falan yok. olay çıkarmadan duramadığı için bunları yapıyor. sonuçta varacağım nokta nedir, bugüne kadar her türlü hakareti ettiğim, futbol düşmanı ilan ettiğim, tiksindiğimi söylediğim lugano bence bugün fenerbahçe'de oynayacağına galatasaray'da oynasın. zira fenerbahçe'nin şu anda bir denizlispor, antalyaspor seviyesinde takılan defans hattını bir üst seviyeye çekebilecek tek adam kendisidir. şu forma altında kendisini görmek beni üzecek olsa da bu kendisinin türkiye'nin en sağlam stoperlerinden biri olduğu gerçeğini değiştirmez. zaten her zaman lugano konusunda iki ayrı fikir vardır. birincisi lugano'yu sevmemek, bunun etkisiyle futbolunu da sevmemek; ikincisi lugano'yu sevmemek, ama defansif yeteneklerinin farkında olmaktır. son zamanlarda aklıma sürekli galatasaray'ın savunmadaki zaafları geldiği için ben artık ikinci fikre, düşünceye daha yakınım. galatasaray'ın savunmaya takviye ihtiyacı içinde olduğu gerçeğini göz ardı etmemek gerekir. transfer dönemini savunmaya düzgün adam almadan geçirmek yerine lugano'nun gelmesini bile tercih ederim. ama yüzeysel olmak gerekirse şunları da düşünüyorum, lucas neill boşta, o da en az lugano kadar iyi bir adam, dünyada alacak başka kaliteli savunmacı mı kalmadı acaba.

    not: bütün bunlar sadece bir varsayım üzerine yazılmıştır. lugano büyük ihtimalle galatasaray'ın transferleri ile uğraşan insanların gündemine bile gelmemiştir.

    edit: galatasaray'ın kendisiyle ilgilenmediğini, bu yazılanların bir oyun olduğunu gösteren bir de şu var ki;

    (bkz: juan figer)

    edit2: arkadaşım ilginç misiniz. yok böyle bir transfer diyorum, galatasaray'ın savunma oyuncusuna ihtiyacı var diyorum. hala "lugano bu formayı giyemez"ler, kötü oylar havada uçuşuyor. iyi anasını satayım almayalım savunma falan sene ortası bu sefer rijkaard'a küfredersiniz bu takım böyle mi oynar diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın