resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 6049
    milletin uyuz olmadigi icin sevmedigi, suan icin takimin formda oyuncularindan biri. ama sabri sirf saf salak tipli oldugundan, yakisikli olmadigindan ve belki de adi sabri oldugundan hergun alay muabbeti oluyor. elit galatasaraylilar tarafindan begenilmese de suan icin kadrodaki en iyi bek kendisi ve kendisi olmadiginda zorlanacagimizi bu hafta gorecegiz ama temennim hissetmeden galip gelmemiz.

    ha bi de sanki turk futbolunda ardadan baska gelisip giden adam varmis gibi sabriye gelisemedi diye bindirmeler var:) burasi turkiye, burda ramoslar degil ibrahim uzulmezler efsane oluyor. sabri de binlerce curuk topçu arasindan bizim formamiz altinda oynayabilecek kadar sivrilen topculardan biri. bin tane bek aldik ebouenin ilk senesi disinda kimse kesemedi sabriyi. bi de bu acidan bakabilmek lazim. seneye yabanci siniri kalktiginda da saniyorlar ki 11 yabanciyla sahaya cikacagiz. kesinlikle oyle olmayacaktir. burasi galatasaray ve geleneksellik çok yogun yasanir. galatasaray ruhu dedigimiz seyi aktarmak icin de tecrubeli o havayi koklamis turk oyuncular yine aktif olacaktir. sabri de begenmeseniz de 10 yildir bu havayi koklayan en tecrubeli oyuncularimizdandir. artniyetsiz sirf eksigini aramak icin bakmadiginiz takdirde sabrinin hem gecen yil hem de bu yil yararli oldugunu goreceksiniz. yok hala gormuyorsaniz evet siz de sabriden sirf sabri oldugu icin nefret edenlerdensiniz. isiniz futbol degil başka seyler.

    neyse reyiz hemen iyilessin de bu satirlari sabriyi yerin dibine sokmak icin tetikte bekleyen arkadaslarimiza birakalim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın