• 207
    kimse bana anlatmasın yok sabri sakatmış da yok 1 puan kazanılmış da. evindeki maçı kazanamıyorsan kayıpsın demektir. sabri oyundayken verilen pozisyonların haddi hesabı var mı ki sakatlanması hamza'yı kurtaracak argüman olsun? çocuk mu kandırıyorsunuz beyler? maçın sorumlusu hamza'dır. telles'in ileride arkasında hakan baltayla başlaması futbol cinayetidir. zaten emre defansif anlamda göbeğe destek veremiyor bir de sol kanat zaafiyeti vermenin anlamı nedir? olcan desen zaten allah'a emanet oynuyor.

    ayıp oluyor beyler ayıp. kime biliyor musunuz? sneijder'e!

    sinan gümüş bu takımın forvetinde umut'un yedeğidir. a2'nin en çok gol atan adamını sağ açığa hapsetmek neyin nesidir? sabri sağ açıkta sakatlandıysa bruma'yı koyarsın onun yerine. sol açıkta da telles oynamaz. maça bruma solda başlarsın, rotasyonu oradan yaparsın. koray da sağ bekte oynayamaz işte aga. senin elinde tarık var. kimse sana sağ bekte neden tarık oynadı diye sormaz. tarık o kadar kötü mü ki sabri'nin yerine bile oynayamıyor? dalga mı geçiyorsunuz? hiç değilse koray yerinde oynar. göbeği de bozmasın.

    öte yandan bursa'ya bakıyorum. şenol hoca bizim yapacağımız, beklediğimiz presi bize yaptı. hani hamza pres seviyordu? hani bu takımın kondüsyonu? hani devre arası kampı? kimse bu şampiyonluk giderse prandelli'ye suç atmasın. gittiğinde fark 1 puandı. hamza da beğenmiş kondüsyonunu prandelli'den kalan. kendi beyanı. sorumluluk hamza'dadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın