• 54
    chedjou'nun oynama ihtimali varsa mutlaka oynaması gereken maç. fernandao gibi bir aygıra karşı koray ezilebilir. fizik gücümüzü yükseltmemiz lazım. zaten fiziki açıdan üstünlük kurabilecek 2 oyuncumuz melo ve chedjou. 2'si de oynamazsa işimiz zor fakat ben akşam ikisinin de sahada yer alacağını düşünüyorum.

    yabancı sınırı denen rezalet yüzünden muhtemelen bruma bu akşam oynayamayacak. elimizde kanat olarak sadece olcan ve sinan varmış gibi duruyor. 2'si de bu akşam bekleneni verir mi bilemiyorum. ama sinan'ı denemekten zarar gelmez bana kalırsa. hamza hocanın bu kanat yokluğunda, emre'yi melo'nun yanında değil de sol kanatta değerlendirebileceğini düşünüyorum. melo'nun partneri yekta olursa bu akşam hiç şaşırmayın arkadaşlar. solda emre sağda olcan/sinan şeklinde olur. forvet arkası wes ve tek forvet umut olur.

    geri dörtlü de bildiğimiz gibi: telles, hakan, ched, sabri şeklinde olur. bana kalırsa, hoca bruma'ya yer açabilmek için sol bekte hakan, stoperde koray gibi bir maceraya asla girmez böyle kritik bir maçta.

    görsel olarak ifade etmek gerekirse, akşam beklediğim 11 budur: http://galatasaray11.com/kadro/bursa-1981

    tabi hatice'den ziyade neticenin önemli olduğu bir maçtır. öyle ya da böyle 3 puanı alıp yolumuza devam etmeliyiz. bu sezon belki de en zor maçlarımızdan bir tanesi olacak. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın