• 272
    üzerimizden geçinildiği yetmiyormuş gibi bizlere ekstra musallat edilen saçmalık ötesi şey.

    bir de açıklamasında 'passolig kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor' gibi içi boş, kelime salatasından ibaret bir açıklamaya sahip.

    ulan çok mu lazımdı 'yasaklamalı' bir sistem? futbol terörü dediğin şeyi illa böyle mi yasaklayacaksın? o zaman bir diğer muhteşem zekanın ürünü yabancı sınırlaması'ndan dolayı ederinin 5 katı daha fazla ücret alan türk futbolcularının maaşlarından kessene! ya da siktir et yerlileri, sınır kalkıyor kısa sürede, yabancıları da dahil edelim, ayrımcılık olmasın.

    ülkemizde vergi oranı -en azından sadece- futbolcular için %15. ingiltere, ispanya, fransa gibi bizim kat be kat üzerimizdeki diğer liglerde bu oran minimum %40. aradaki makasın ne kadar açıldığını farkettiniz mi? bu kartın harcı için istediğin bedeli karşılama adına artırsana bu vergiyi %2 - %3. inanın bana milyon euro'nun yüzde ikisi, üçü ile elde edeceğiniz gelir ile şimdiki gelirden çok daha fazlasını elde edersiniz. ayrıca dayattığınız 'fişleme' adı altındaki yalandan güvenlik tedbirinizin de elli kere harcını çıkartırsınız.

    ama ne gerek var değil mi, koyun sürüsünün üzerinden geçinmek varken?
App Store'dan indirin Google Play'den alın