• 50
    zor maç. bursaspor ligin en çok gol atan takımı. gollerin çoğu bilinçli yani bir sistem içerisinde gelmiş. tam bir teknik direktör takımı. takım da ölüyken diriltilmiş zombilerden oluşuyor, tıpkı trabzonspor'da yaptığı gibi. şenol güneş bursaspor'la bunları başardıysa galatasaray'da neler yapmazdı diye insan düşünmeden edemiyor.

    bize gelirsek istisnai konyaspor maçı hariç ikiden fazla gol atamıyoruz. hamza hoca'nın gelmesiyle birlikte takımın istek ve motivasyonu artmışken kalite problemi devam ediyor. çok iyi oynadığımız maçlarda bile maçın sonunu zor getiriyoruz. bitirici bir santraforun olmaması, takımın kondisyon eksiği maç sonlarına sıkıntılı girmemize sebep veriyor. onun için takım nefesini iyi ayarlamalı. ilk 20-25 dakika aşırı baskılı oynarsak(ki arena'da oynuyoruz) mutlaka 2-0'ı bulmamız lazım. yoksa daha sistemli ve oturmuş bursaspor dakikalar ilerledikçe oyunu ele alır. maçı kaos futboluna çevirmemiz ve bursaspor'u sinirlendirmemiz işimize gelir.

    bu maçı isimlerle de alabiliriz. ultra teknik süper bücürler usta sneijder ve yaveri emre ç. iyi oynarlarsa, maçı farklı bile alabiliriz aslında. inşallah öyle olacak. son olarak da hamit yüzünden kalbi, tansiyonu olanlar lütfen maçı izlemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın