• 43
    çok kritik maç. kayıp vermeden atlatmamız gereken maç. hamzaoğlu'nun en önemli sınavlarından biri; karşı kulübede şenol güneş olacak. bursaspor ligin en iyi top oynayan takımı diyebiliriz. iyi pas yapıyorlar, çizgiye iniyorlar, çok gol pozisyonu buluyorlar. öte yandan maç ali sami yen'de, bu bir avantaj. melo'nun olmama ihtimali beni çok korkutuyor, çünkü melo'suz orta sahamız genellikle yol geçen hanı. forvette kaçacak basit pozisyonların bu kez telafisi olmayabilir. savunmada chedjou'nun dönmüş olmasi çok iyi oldu, çünkü rize maçı gibi olmayacak. selçuk'un yokluğundan mutlaka etkileneceğiz. hamzaoğlu bence hamit'i oynatacak göbekte, bu bize ne getirir ya da ne götürür kestirmek zor zira hamit bu belli olmuyor gerçekten ne yapacağı. sağ bruma, sol emre olur diye düşünüyorum.
    zevkli bir mücadele olacağı kesin iki taraf da pozitif futbol oynuyor. bu arada wesley yine gol atar onu söyleyeyim. neticede umarım üç puanı alan galatasaray'ım olur.

    düzeltme: bruma'nın mecburen yedek kalacağı maç.* bir heyecanla süper kadro yapmıştım oysaki ta ki tahmini kadroyu görene dek :( şimdi göbüşü mü koyacağım kanada. on kişi çıkalım maça daha iyi.
    not: sevgili olcan, artık şu sözlükte birimizi utandır da güzel oyna. bak ben razıyım. bu akşam 22 sularında başlığında görüşürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın